modele de perdele pentru camera copiilor

Copiii sunt universul nostru; pentru ei am fi capabili de cele mai mari sacrificii, indiferent de costurile lor. Nu ne-am plange niciodata ca lucram prea mult, ca stam peste program si ca abia ne mai simtim corpul atunci cand stim ca facem asta spre binele copilului nostru. Pentru cel mic intreprindem majoritatea actiunilor noastre, doar pentru a-l multumi, pentru a-i satisface dorintele si nevoile, pentru a-i oferi un trai mai bun decat au putut la randul lor sa ne ofere parintii nostri. Zilnic incercam sa ne depasim, sa fim niste parinti mai buni, in speranta ca toate eforturile noastre vor conta, se vor contabiliza undeva si copilul nostru va fi implinit si fericit datorita lui mami si lui tati care isi respecta responsabilitatile de adulti, respectiv parinti grijulii.

Pentru a-i crea celui mic o atmosfera prielnica dezvoltarii sale personale, trebuie sa ne asiguram ca el are un spatiu al sau, cu care sa se identifice, deci o camera proprie, in care, la randul sau, sa contribuie prin particularitatile personalitatii sale la construirea propriei lumi. Pe langa decoratiunile interioare clasice, nu trebuie sa uitam de detaliile minore, care ar putea sa-l transpuna intr-o lume de poveste: perdelele pentru copii. Pe langa faptul ca am proteja interiorul camerei de tot felul de impuritati care ar putea patrunde pe fereastra, cu ajutorul unor perdele pentru camera copilului, micutul nostru va putea sa isi imagineze tot felul de scenarii, care mai de care mai inovatoare. In plus, o camera fara perdele nu arata deloc bine, lucru stiut de orice minte profana, motiv pentru care o perdea copii ar contribui de asemenea si la un aspect placut al camerei, vazuta de la exterior.

Daca dvs., ca parinte si totodata ca si client, cautati un anumit model perdea copii, asigurati-va ca, mai inainte de a purcede la achizitionarea propriu-zisa, de faptul ca veti tine cont de parerea omuletului in camera caruia va aea loc pana la urma montare perdea copii. Pentru asta, consultati-va in prealabil cu copilul dvs. si intrebvati-l ce anume i-ar place sa fie desenat pe perdea; mai poi, tineti cont de opinia sa, chiar daca vi se pare ca dvs., ca adult, ati face o alegere mai reusita. Pana la urma tot ceea ce conteaza este ca obiectul cumparat sa ii placa celui mic, deci nu trebuie neaparat sa fie in ton cu restul camerei. Putina indrazneala in alegerea unei perdele in camerea copiilor le-ar putea aduce acestora o satisfactie neimaginatam, stiind ca parintii i-ai ascultat cu ceea ce au avut de opinat. In felul acesta il veti face pe cel mic sa se simta responsabil, sa vada ca si alegerile sale conteaza si sunt respectate intr-o casa de oameni mari, asa cum ne percep pe noi proprii copii.

Asadar, o perdea noua in camera copilului poate fi o alegere inspirata atunci cand doresti sa aduci un plus de prospetime in aceasta incapere si bugetul limitat nu iti permite renovari prea mari. Astfel, apeland la diverse perdele colorate, vei da un nou tonus camerei in care copilul tau isi petrece majoritatea timpului atunci cand se joaca in interiorul locuintei voastre. De asemenea, nu uitati ca cele mai cautate sunt perdele cu desene pentru copii, cifrele din vanzari aratand ca acestea sunt cele mai indragite de cei mici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *