Perdele pentru o sufragerie mare

Inca din secolele trecute, sufrageria era centrul de primire al casei. Aici se intamplau toate evenimentele importante din familie, fie ca la ele erau prezenti si musafirii, sau doar persoanele apropiate. Tot in sufragerie se luau deciziile majore ce aveau sa influenteze pe viitor soarta familiei. Este, asadar, foarte usor de observat importanta acestui spatiu intim in viata familiala, motiv pentru care el trebuie tratat cu seriozitate, deci investit in el, fara zgarcenie sau alte calcule inutile, care nu ar duce decat la o economisire la sange, tipica oamenilor care nu inteleg importanta grandoarei unui salon de primire, asa cum este sufrageria.

Daca fondurile nu ne sunt suficiente pentru o totala redecorare sufragerie, atunci ne putem axa pe detaliile minore, care ar putea face diferenta substantiala in eventualitatea in care ar fi atent selectionate si cu mult bun gust, rezultat al unei lungi munci de teren, cercetare si, la final, decizionale. Astfel, putem incepe sa cautam perdele de sufragerie. Improtanta acestora nu trebuie pierduta din vedere, chiar daca perdelele pentru sufragerie, la o prima privire, nu ar parea sa constituie un element prioritar. Totusi, daca ne ghidam in linii mari dupa niste reguli de baza in design interior, nu avem cum sa dam gres si, la sfarsit, sufrageria noastra va capata un plus de prospetime, noutate si va emana o atmosfera prietenoasa, in care ar fi ideal de primit musafirii, dar si pentru a petrece seri de calitate in sanul familiei, dupa o zi lunga de munca.

Daca tot suntem in cautare de perdele de sufragerie, nu ar trebui sa neglijam nici draperiile pentru sufragerie, mai ales atunci cand detinem un spatiu luminos, in care pe mai tot parcursul zilei soarele incearca sa ne patrunda in casa. Astfel, am fi ferici de radiatiile UV, dar nici caldura nu ne va molesi, iar in acest fel am fi apti de toate activitatile pe care ni le-am propus sa le desfasuram. In plus, efectul perdea-draperie va crea un joc de umbre in sufragerie, care, la fel, va contribui la atmosfera intima a acestui spatiu din locuinta noastra.

Cand alegem perdele de living, trebuie sa ne asiguram ca acestea se vor integra in universul deja creat in spatiul respectiv. De aceea, ele trebuie alese cu grija, pentru a nu crea o nota discordanta, neplacuta, in comparatie cu restul motivelor decoative din sufragerie: piesele de mobilier, arhitectura si structura camerei, parchetul sau covorul si, nu in ultimul rand, obiectele de arta. Asadar, o perdea de sufragerie trebuie sa fie in ton cu camera in care urmeaza a fi amplasata, iar asta cu siguranta nu va constitui o problema, caci avem o multime de perdele colorate, care apar sub diverse modele perdele de sufragerie, asa ca alegerea noastra inca din start este facilitata datorita gamei largi de perdele de sufragerie. In plus, daca nuanta nu ne convine, ea se poate face la comanda, textura si culoarea perdelelor de sufragerie putand fi azi predeterminate, cu ajutorul a diverse soft-uri informatice.

Se poate concluziona asadar ca, in zilele noastre, o perdea noua pentru sufragerie nu mai constituie o corvoada in sarcina celui care trebuie sa se ocupe de acest demers, intrucat azi specialistii in decoratiuni interioare vin perodic si sistematic cu noi idei, care sa ne ajute sa le putem in aplicare pe ale noastre, iar la final sa obtinem rezultatul mult sperat: o sufragerie frumoasa si primitoare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *