Galerii pentru perdele din lemn duble

Odata cu sosirea verii, temperaturile au crescut vertiginos, asa ca trebuie sa ne gandim la acele solutii care sa ne faciliteze statul in casa, atunci cand ne intoarcem din oras, de la terasele cu bere si limonada rece. Pentru a ne racori in interiorul propriei locuinte, nu trebuie neaparat sa cheltuim o suma colosala de bani, asa ca nu e cazul sa ne panicam, ci sa stam calmi, sa ne analizam solutiile si sa vedem remediile acolo unde nici nu ne-am fi asteptat ca ele sa existe.

Spre exemplu, un mic truc ar fi inlocuirea perdelelor de apartament pe care deja le detinem cu altele noi, mai vaporoase, la care sa alaturam si draperii pentru casa noastra. Astfel, se va crea un sistem semiumbros ori de cate ori ne dorim noi asta, practic chiar la comanda. Evident, pentru ca inovatia noastra sa functioneze, sa dea roade, avem nevoie de o sustinere buna si trainica pentru ea, motiv pentru care ar trebui sa ne uitam prin magazinele de specialitate si dupa galerii pentru perdele din lemn duble. De ce duble ? Pentru ca, asa cum deja am precizat, daca avem si perdele si draperii, trebuie sa avem grija sa nu se desprinda si sa cada, caci ne pot adesea rani, mai ales atunci cand el aterizeaza fix in capatana noastra, lasand in urma lor un memorabil si dureros cucui.

Galeriile din inox nu se potrivesc in orice incapere, caci sunt conditionate si de mobilierul cu care ar trebui asortate. In schimb, indiferent de ce aveti in camera, galeriile din lemn pentru perdele sunt mult mai elegante si subliniaza linia perdelei, sau o pot chiar ascunde, in functie daca au sau nu inele de prindere a rejansei. In plus, avand in vedere materialul de confectionare, galeriile din lemn pot amortiza sunetul care ar urma sa rezulte in urma tragerii perdelelor.

Pentru a sti ca ati achizitionat galerii pentru perdele de calitate, ar fi indicat ca acestea sa fie duble, atat pentru perdele, cat si pentru draperii, in conditiile in care s-ar putea intampla sa doriti sa le trageti doar pe unele dintre acestea.

Gospodina casei va fi cea mai incantata de achizitionarea unor noi galerii duble pentru perdele si draperii, insa va intampina probabil unele dificultati in a le prinde chiar ea acolo sus, unde le e locul. Pentru asta, fie apelati la specialisti, fie ca barbat in casa, faceti un act de eroism si va avantati chiar dvs. in inaltul tavanului si fixati galeriile duble, caci acestea nu sunt imposibil de montat, in conditiile in care variile modele de galerii din lemn pentru perdele sunt la indemana oricum, trebuind totusi un minim efort fizic depus si, bineinteles, bunavointa de a duce treaba la bun sfarsit.

Pentru intretinerea galeriilor duble din lemn pentru perdele, ocazional, atunci cand veti considera dvs. ca este nevoie, ar trebui sa le mai acordati putina atentie, in sensul lacuirii acestora, insa asta nu ar trebui sa se intample in niciun caz la scurt timp dupa achizitionare, asa ca nu va panicati, dupa montarea galeriilor, nu veti mai avea treaba cu ele o buna perioada de timp, cel putin nu dvs., caci cine se ocupa de curatenia locuintei dvs., va face cate o vizita frecventa la galeriile pentru perdele, pentru a le sterge de praful asternut.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *