Lucruri moderne in perdele si draperii

Putem sa achizitionam obiecte de arta, decoratiuni interioare sofisticate, piese de mobilier exagerat de scumpe, insa niciodata nu vom avea o locuinta completa fara perdele si draperii moderne. Multi dintre noi pierd din vedere acest aspect, crucial de altfel, si se avanta dupa grandoarea lucrurilor mari, mult mai vizibile decat aspectele minore de detaliu care, la urma urmei, fac diferenta si intregesc tabloul unei locuinte de invidiat.

La un simplu search pe Google dupa expresia „perdele si draperii moderne” vom putea accesa o multitudine de modele perdele si draperii, dovada ca nu vom ramane in pana de idei atunci cand vom cauta perdele noi pentru casa noastra, dar nici cand vom avea falsa impresie ca nu stim care modele draperii colorate ni s-ar potrivi mai bine. Asadar, noi trebuie doar sa binevoim, caci specialistii vor face restul in locul nostru, prezentandu-ne o larga gama de perdele si draperii din care sa alegem pentru casa noastra.

De la perdele din voal, la perdele din organza sau din tafta, toate sunt disponibile in magazinele din pretutineni, fie ca vobim de un magazin online perdele si draperii, sau de unul fizic, in care putem consulta si pipai diverse mostre de materiale. La fel, indiferent de textura sau de grosimea draperiilor, mai mult ca sigur vom sfarsi prin a iesi multumiti din magazin de alegerea facuta, fericiti ca din acel moment nu va mai trebui sa fugim de razele puternice ale soarelui, ci vom sta relaxati, protejati de ele, in spatele draperiilor.

Persoanele nonconformiste vor spune ca perdelele si draperiile sunt total inutile, insa sa nu uitam faptul ca nici stilul minimalist nu exclude perdelele, chiar daca elementele ce il compun sunt, practic, saracacioase in compozitie. Asadar, in orice casa ar trebui sa existe perdele si draperii, nu doar pentru decor si estetica, ci si pentru ca ele ne fac viata mai usoara. Sa ne imaginam una din zilele toride de vara pe care cu totii le traim in momentul prezent. Afara sunt 30-40 de grade celsius, am lasat usile deschise, caci nu ne permitem aer conditionat, iar la noi in casa o perdea de voal se unduieste gratios si ne aduce adieri de vant, gadilandu-ne simturile. La fel, seara, cand zapuseala este mai mare, o draperie pentru living ne tine departe de soarele arzator si ne permite sa ne savuram in linsite cafeluta in timp ce ne putem la curent cu ultimele stiri din lumea intreaga. Chiar daca sunt mici si uneori neobservate de catre multi, daca nu ar fi acolo, atunci cu siguranta diversele modele perdele si draperii moderne ar fi cautate. Asa se intampla cu fiecare lucru din viata noastra: ajungem sa il pretuim abia atunci cand nu il mai avem, cand nu mai dispunem de el, insa asta nu trebuie neaparat sa se intample, caci oricand putem redecora locuinta, deci sa achizitionam perdele si draperii moderne.

Incheiem asadar prin a ne linisti pe noi insine: indiferent de ideile traznite sau de viziunile futuriste pe care le-am avea, intotdeauna se va gasi un anume model perdea si/sau model draperie moderna care sa ne satisfaca gusturile, nevoie si, cel mai important, bugetul.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *