Modele de perdele pentru casa

Decoratiunile interioare pot da multe batai de cap mintilor neexperimentate. Intreg acest proces uneori duce la exasperare si la epuizare si nu doar una fizica, ci si psihica. Tocmai de aceea, in lupta cu sine pentru intelegerea frumusetii interioare a unei locuinte, trebuie inaintat cu pasi marunti. Uite asa, se poate incepe cu o alegere relative simplista: modele de perdele.

Aparent banala, o perdea noua poate aduce prospetime si un aer tineresc incaperii anoste si invechite pe care ne straduiam sa o tinem cat mai departe de ochii musafirilor nostri. De acum inainte, nu va mai trebui sa ne fofilam si nici sa gasim pretexte sa-i impingem pe oaspeti cat mai repede spre camera nou decorata si cu mobila moderna, caci fiecare incapere a casei noastre va putea avea ceva special la ea, care sa atraga, sa impresioneze si s-o faca la modul placut privirilor cercetatoare ale musafirilor.

In functie de model, putem afla si un pret perdele, insa nu trebuie sa gandim rudimentar, caci un model perdea de calitate nu va fi asa ieftin precum ne-am astepta noi, ca neinitiati in calitatea perdelelor. Astfel, chiar daca nu gasim neaparat rostul unei perdele bine alese, nu trebuie sa tratam superficial acest subiect, intrucat am risca sa fim nu doar dezamagiti, dar si stupefiati de cifrele cu zerouri la final din dreptul pretului. Avand in vedere ca perdeaua trece prin grele procese, in special o perdea de bucatarie, care indura vapori de aburi, caldura, pete de grasime si multe altele, ar trebui sa fim ceva mai maleabili cand vine vorba sa scoatem bani din buzunar si sa achitam un pret perdele decent, desi ceva mai piperat.

La initmitatea spatiului unde dormim impreuna cu partenerul nostru de viata va contribui si o perdea de dormitor, asa ca nici aici nu trebuie sa ne uitam la pret, in conditiile in care sunt multe persoane care gandesc indelung inainte sa aduca un item in sanctuarul lor: dormitorul. In schimb, in camera de zi, putem opta pentru orice model perdea pentru living, caci aici optiunile sunt dintre cele mai diversificate, pentru toate gusturile, nevoile, dar mai ales buzunarele.

Asa cum spuneam, ca si client, dispunem de o varietate incomensurabila de modele de perdele. La fel, cand vine vorba despre culori pentru perdele, lista este lunga, asa incat ochiul se poate desfata si isi poate imagina diverse aranjamente si scenarii, toate pe baza catalogului cu mostre de perdele. Astfel, daca nu avem curaj in gustul nostru estetic, daca inca nu indraznim sa experimentam si sa ne avantam in design-uri transante, putem oricand opta pentru o perdea din voal, fara a ne bate capul cu textura unei perdele organza sau perdele din tafta.

Asadar, concluzionam ca nu trebuie sa ne descurajam, indiferent de maniera in care abordam noi optiunile scoase la oferta de catre un magazin de perdele, fie el chiar un magazin online de perdele. Indiferent de spatiul in care dorim sa ne inlocum perdelele vechi, mereu se vor gasi optiuni noi si viabile pentru noi, desi nu intotdeauna vom sti cu precizie ceea ce cautam.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *