Perdele pentru bucatarie – modele si poze

Bucataria este spatiul in care intreaga familie se strange la masa, prilejul cu care toti membrii se reunesc si povestesc ce au facut peste zi. Tot aici este si incaperea in care fiecare dintre noi isi face timp sa ajunga, fie pentru a manca, fie pentru a gati, pentru sine sau pentru ceilalti. Asadar, aici trebuie incropit un spatiu in care lumea sa se simta in largul sau, sa se poata desfasura si pentru a-si da frau liber imaginatiei intr-ale gastronomiei.

Din cauza faptului ca multa lumea asociaza bucataria cu prajeli, mirosuri grele, pete de grasime si aburi sufocanti, unii dintre noi se feresc sa zaboveasca prea mult timp prin bucatarie, insa acest lucru nu trebuie sa se permanetizeze. Astfel, nu este doar de datoria gospodinei sa stea si sa trebaluiasca prin bucatarie, ci si noi trebuie sa dam o mana de ajutor. Pentru a ne incuraja, putem sa incepem cu decorarea bucatariei, sa ne gandim la ce elemente noi putem sa introducem aici pentru a ne intoarce cu placere.

Daca suntem in cautare de decoratiuni pentru bucatarie, putem incepe sa ne uitam dupa modele de perdele, caci aici varietatea este una impresionanta, asa ca vom avea cu siguranta suficiente mostre de materiale si culori pentru bucatarie din care sa ne inspiram si, implicit, din care sa alegem nuante in tendinte pentru bucataria noastra.

Spiritul nostru creativ trebuie lasat liber, sa se manifeste si sa se exprime, asa ca trebuie sa ne permitem sa indraznim mai mult, sa incercam chiar si a decora o bucatarie minimalista, care iese din tiparele clasice, ale conventionalului. Totusi, nu trebuie sa cadem in extrema cealalta, deci sa ne hazardam. Astfel, putem linistiti achizitiona perdele din voal pentru bucatarie, caci acestea nu se vor demoda niciodata. In plus, avem siguranta ca nu avem cum sa dam gres cu ele, in conditiile in care de decenii bune gospodinele din toata lumea le-au incercat si continua sa o faca. Asadar, bucataria clasica are urmatoarele modele de perdele: fie perdele subtiri din voal, fie perdele albe, sau draperii pentru bucatarie care sa nu o incarce prea mult si nici sa o umbreasca pentru ca ea necesita lumina, care sa vina in mod natural de afara din abundenta.

In mod evident, daca suntem adeptii unui stil office, centrat pe satisfacerea pragmatica a nevoilor locatarilor locuintei noastre, cu siguranta vom opta pentru niste perdele pe sine, care cel mai adesea sunt folosite in cladirile pentru birouri, insa nici bucatariile nu sunt excluse. Avantajul jaluzelelor verticale pentru bucatarie este faptul ca nu necesita un efort suplimentar pentru curatare. In plus, nici intretinerea lor nu este istovitoare, mai ales in bucatarioarele mici si cochete, in care gospodina face periodic curat, motiv pentru care cateva stersaturi cu laveta umeda vor fi suficiente pentru a da un aer de prospetime si curateniei bucatariei.

Acestea fiind zise, chiar daca pare greu de crezut, atunci cand cautam perdele de bucatarie, s-ar putea sa intampinam unele dificultati, insa nu trebuie sa ne descurajam, caci, practic, in linii mari, trebuie sa constientizam ca nu putem gresi catastrofal. De asemenea, personalul specializat din magazinele de prezentare pentru accesorii pentru bucatarie mereu se va prezenta cu cate o idee practica, viabila, care sa se potriveasca cu nevoile, dar mai ales cu bugetul aferent unui pret perdele de bucatarie.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *